Byggservice

Byggservice i Skåne har varit en del av vår verksamhet sedan 1999, med gedigen erfarenhet, bred kompetens och snabba beslutsvägar.

När du anlitar oss kan du vara säker på att du lämnar uppdraget i trygga händer. Vår serviceavdelning har stort yrkeskunnande och med ett antal servicebilar kan vi utföra byggservice oberoende av projektets storlek.

Att utföra arbete samtidigt som den ordinarie verksamheten pågår är inget hinder för oss. Våra anställda är uppdaterade med de utbildningar som krävs för att kunna erbjuda kvalitativ byggservice. Vi erbjuder även ramavtal när det gäller servicearbeten för både kommunala och privata fastighetsägare.

Vi åtar oss alla typer av servicearbeten. Från fönsterbyte, lokalanpassning till takrenovering. Hör av dig till oss om du vill vet mer om hur vi kan hjälpa dig med byggservice i Skåne!

Kontakt

Har du frågor eller funderingar kring byggservice i Skåne? Kontakta oss på Team Skåne. Vi står redo att besvara eventuella frågor du har och hjälpa dig med ditt byggprojekt. Du kan nå oss på 040-600 40 00 eller via mejl info@teamskane.com. Vi ser fram emot att höra från dig!